Ingrediënten
375 Gr bloem
1 El maizena
1 Tl bakpoeder
0,5 Tl bakingsoda
1 Citroen sap en zest
2 Eetl cocosrasp
Mespunt zout
150 Gr ongezouten boter in blokjes snijden
150 Gr lichtbruine basterdsuiker
1 Zakje vanillesuiker
2 Eieren
Topping
200 Gr Witte chocolade laten smelten
2 Eetl cocosrasp
1 Citroenrasp
Bereiding
1)Verwarm de oven voor op 210 graden, en zorg dat alle ingredieenten op kamertemperatuur zijn
2)Mix de roomboter samen met de basterdsuiker en vanillesuiker luchtig, voeg dan de eieren er 1 voor 1 bij, en daarna de citroenzest en sap erbij en mix tot een luchtig geheel
3)Doe in een andere kom de bloem, maizena, bakpoeder, bakingsoda, zout en roer door elkaar
4)Roer dit vervolgens samen met het roomboter mengsel tot een stevig beslag
5)Bekleed een bakplaat met bakpapier, en draai kleine mini (pingpong) balletjes van het beslag en leg deze op het bakpapier iets uit elkaar
6)Bak de mini cookies +/-10 minuten in een voor verwarmde oven gaar, laat ze daarna iets afkoelen en dip ze in de witte gesmolten chocolade en top ze af met de citroenzest en cocosrasp
Proef, eet, deel en geniet !