Ingrediënten
2 Blikjes tonijn op waterbasis van 145 gr
3 Eetl Griekse yoghurt
1 Eetl dyon mosterd
1 Eetl citroen
1 Kleine augurk in blokjes snijden
1 Halve kleine ui fijn snipperen
Peper en zout om op smaak te brengen
6 Sneetjes brood in ronde vormen uitsteken om mee te beleggen
Topping
1 Avocado in partjes snijden
50 Gr geraspte cheddarkaas
Jalapenos naar smaak toevoegen
Bereiding
1) Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom
2) Doe alle ingredieenten bij de tonijn en meng alles goed door elkaar
3) Breng eventueel op smaak met peper en zout
4) Verwarm de oven voor op 180gr
5) Bak ondertussen de toast om en om in een koekenpan, en beleg deze daarna met plakjes avocado, tonijnsalade en top deze af met de geraspte kaas en jalapeno
6) Zet de toast +/- 2 minuten onder de gril van de oven, tot de cheddarkaas is gesmolten
Proef, eet, deel en geniet !